DESPRE NOI

PSIHOLOG / TERAPEUT/

 TEHNICIAN MASEUR     

SEICARU GEANINA-FLORINAColaboratori

 DR. NEGRU ILEANA ANA MARIA

CONSILIER DE DEZVOLTARE PERSONALA 

1. CONSULTANTA, CONSILIERE SI TERAPIE MEDICINA HOLISTICA - MEDICINA HOLISTICA este definita de modul de abordare unitar al omului. In terapiile de acest tip se iau in considerare atit partea spirituala a persoanei cat si partea energetica si corpul fizic. In acest fel realitatea materiala devine locul de manifestare a unor efecte a caror cauza se regaseste in plan energetic si spiritual.

    1.1 CONSULTANTA, CONSILIERE SI TERAPIE SPIRITUALA - Identificarea si clarificarea cauzelor spirituale ale problematicii clientului si gasirea impreuna cu terapeutul a unor cai proprii, adaptate, de rezolvare a situatiei in cauza. Sunt folosite tehnici de constientizare, supraconstientizare, sacroterapie si meditatie

    1.2 CONSULTANTA, CONSILIERE SI TERAPIE ENERGETICA - Stabilirea tulburarilor energetice ale pacientului si stabilirea unui plan de tratament individualizat. Se practica restabilirea echilibrului energetic prin terapii specifice ca Reiki, Cristloterapie, Cromoterapie, Meditatii ghidate, Reflexoterapie. Aromoterapie

    1.3 CONSULTANTA, CONSILIERE SI TERAPIE FIZICA - Identificarea suferintelor fizice ale pacientului si stabilirea planului terapeutic. Se abordeaza problema detoxifierii, schimbarile in dieta si stilul de viata, metode de relaxare, masaj, drenaj limfatic, 

2 AUTOCUNOASTERE - Fiecare ne nastem cu potentiale care, de cele mai mult ori, sunt latente. Prin procesul de autocunoastere devenim stapinii si creatorii propriei vieti reusind sa facem alegerile corecte si benefice pt noi. Eliberind blocajele psiho-emotionale creste calitate vietii si adaptabilitatea in fata evenimentelor stresante din cotidian. Se utilizate metode din Human Design, terapia chakrelor, testarea aurei enrgetice cu aparatul de biorezonanta. Se poate realiza individual sau in cadrul cursurilor si seminarilor

3 BIOREZONANTA - Metoda inovativa de testare a starii de sanatate fizica si energetica (aura umana si canalele energetice). Sistemul NLS LRIS este printre cele mai revolutionare si avansate dispozitive existente in prezent pentru analiza si tratamentul disfunctiilor energetice si organice umane. Analiza efectuata permite identificarea precoce a modificarilor aurei electromagnetice, a sistemului de puncte si meridiane de acupunctura, a modificarilor irisului, a modificarilor genetice, a modificarilor celulare, organice si sistemice, care se coreleaza cu starea prezenta a subiectului investigat si cu tendintele patologice viitoare, fiind capabil sa efectueze si o reala terapie de reglaj bio-energetic eficace in multe afectiuni patologice, predominant functionale sau la debutul acestora.

4 TERAPIA CHAKERLOR - Sistemul celor 7 chakre principale este principala legatura intre noi si mediul exterior.Fiecare chakra reprezinta atat un palier energetic cat si un nivel de constiinta. Sunt responsabile de buna functionare a organlelor corespunzatoare cit si a glandelor endocrine aferente. Datorita traumelor emotionale, stresului cotidian si abordarile disfunctionale ale realitatii cotidiene apar blocaje la nivelul chakrelor care in timp duc la afectarea calitatii vietii si chiar la boala. Prin terapia chakrelor se reechilibraza si se recalibreaza acestea eliminindu-se  

 

TERAPEUT ALINA BALAN

Tu știi care este scopul tău, aici și acum?

Despre mine

Salut!

Numele meu este Alina și sunt terapeut. Sunt aici pentru a te ajuta să-ți amintești cine ești și cum să te vindeci singur.

Născută în anul de grație 1976, într-o frumoasă zi de primăvară, primul copil al iubiților mei părinți, am trăit de mică experiențe la limita normalului, experiențe care mi-au întărit credința că există ,,ceva,, dincolo de această lume pe care noi o percepem doar cu ochii fizici.

De profesie economist, am activat ani buni într-un mediu ,,sărac,, din punct de vedere spiritual, în care nu mă mai regăseam și care îmi consuma din ce în ce mai multe resurse sufletești. Ulterior am înțeles că nu munca în acest mediu corporatist, extrem de mercantil și lipsit de substanță, este scopul pentru care am venit aici, pe Pământ.

Curiozitatea dublată și de anumite capacități extrasenzoriale, m-au împins să studiez științe mai puțin recunoscute de către majoritatea oamenilor, iar ceea ce am descoperit a fost mai mult decât convingător pentru mine.

Astfel am studiat de-a lungul anilor (și continui să studiez) Reiki, Radiestezia și Infoenergetica, Terapia CranioSacrală, Hipnoterapia, astrologia, numerologia, reflexoterapia, cristaloterapia, shamanismul, chiar magia și chiromanția, iar informațiile acumulate pe parcursul acestor ani de studiu îmi sunt de un real ajutor în acest moment al existenței mele pământești.

Am mai realizat că toate experiențele pe care le-am trăit și lucrurile pe care le-am învățat m-au pregătit pentru momentul în care am decis că trebuie să spun stop drumului pe care îl urmam și să aleg calea pe care eu deja o decisesem în astral, aceea de a fi de folos aproapelui meu prin toată cunoașterea care mi-a fost revelată. Asistența terapeutică sau spirituală, sub toate formele în care o practic, este și pentru mine o terapie în sine. Iubesc OMUL și vreau să-l înțeleg mai bine, pentru a-l putea ajuta mai mult. Iubesc întreaga Creație pentru frumusețea ei și pentru toate darurile pe care le primesc în fiecare zi. Și îl iubesc pe Dumnezeu pur și simplu.

Reiki este prima terapie de vindecare care mi-a ieșit în cale, o terapie a sufletului, cum îmi place mie să-i spun, care m-a ajutat sa-mi găsesc scopul meu și anume acela de a ajuta oamenii pentru a se vindeca.

Tu știi care este scopul tău, aici și acum?

Competențe terapii:

1. Terapia Reiki - membru IARP (International Association of Reiki Professionals)

Sisteme: Usui gr. IV, Gendai gr. IV, Karuna gr. IV, Shamballa gr. IV, Grand Master gr. XVIII

Sistemul Multidimensional LIRA

2. Terapia CranioSacrală, metoda Upledger

3. Hipnoterapie (terapia prin hipnoză)

4. Radiestezie si Infoenergetică

Acreditările în Hipnoterapie și Terapia CranioSacrală sunt obținute la Past Life Regression Academy și Upledger Institute, cu recunoaștere internațională:

AURAGEEA THERAPY