REIKI

Maestru Reiki  Geanina Seicaru

Când te doare ceva, în mod spontan simţi nevoia să pui mâna peste locul dureros, pentru alinare. Mama pune instinctiv mâna pe copilul ei, imediat ce acesta acuză o durere. Atât de simplu! Asta este terapia Reiki.

Renumită, însă de puţini înţeleasă, terapia Reiki este cunoscută mai ales pentru valenţele sale terapeutice, de ameliorare, vindecare şi prevenire a multor afecţiuni.

Ce este terapia REIKI?

Este o metodă de vindecare naturală, existenă în lume din timpuri imemoriale (în orice cultură există gestul mângâierii, al alinării prin atingere) ce foloseşte energia universală (KI - japoneză, CHI - chineză, PRANA - sanscrită, LUMINĂ - creştinism) prin aplicarea mânilor pe corpul pământean.

Terapeutul Reiki, conectat la sursa Universală de Energie, prin iniţierile sale (acordaje) devinve un canal de energie pur, prin care curge lin Reiki, ajungând la pacient.

Ştiinţa modernă a ajuns la concluzia că tot ceea ce există în Univers este făcut din vibraţii. REIKI are vibraţia IUBIRII, ARMONIEI şi VIDECĂRII, pentru că adevărata sa natură este iubirea pură.

Aşadar Reiki este Lumină, Pace, Vindecare, Armonie şi Iubire - o expresie a fiecăruia dintre noi. Misiunea noastră este să regăsim această expresie.

''Nici o persoană nu se naşte urând pe cineva din cauza culorii pielii, a trecutului sau a religiei sale. Oamenii învaţă să urască, iar dacă pot învăţa asta, cu siguranţă că pot învăţa şi să iubească, pentru că acest lucru vine natural din inima sa.'' [Nelson Mandela]

Ce NU este REIKI?

Nu este o religie.

Nu este un cult.

Nu este o sectă.

Nu este un panaceu universal.